scroll naar boven
Winkel

Area Manager West & Oost Vlaanderen

Solliciteer hier
Plaats tewerkstelling:Dottenijs - Ijzeren Bareelstraat 23 Contract:CDI Talenkennis:Nederlands, Frans Werkschema:Voltijds
Bedrijfsvoorstelling

Damart beoogt het welzijn sinds meer dan 50 jaar. De artikelen die het label van de magische vezel Thermolactyl dragen, zitten meer dan ooit comfortabel en worden bijzonder op prijs gesteld door steeds meer klanten.

Damart is eveneens gevestigd in Frankrijk, in Groot-Brittannië, in Zwitserland en in Luxemburg en is vandaag de dag dé internationale referentie geworden en beoogt thans de plaats als Europese leider op de markt van de senioren.

Welzijn is voor Damart tevens de mogelijkheid aan zijn klanten bieden om een goede keuze te maken: rustig thuis kiezen uit de artikelen voorgesteld in de catalogus en op de website, of bij ons in de gezellige sfeer van onze winkels, bijgestaan door het advies van ons gekwalificeerd personeel.

Functie

Je bent ambassadeur van de commerciële politiek en het nieuwe imago van Damart. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsobjectieven inzake zakencijfer omgezet worden naar resultaten op het terrein en je garandeert daarbij de rendabele ontwikkeling van de winkels uit je regio zowel op het vlak van het goed functioneren, merchandising en het personeel.

Je bent verantwoordelijk voor het bereiken van de objectieven qua omzet, commerciële indicatoren en personeelskost voor alle winkels.

Je identificeert de te realiseren verbetering binnen je regio. Samen met de verschillende diensten op de hoofdzetel zoek je oplossingen en stel je actieplannen voor. Op het terrein garandeer je de opvolging hiervan, in samenwerking met de shopmanagers.

Je bent een echte coach en garandeert op elk moment een optimaal niveau van competentie en motivatie van de teams in de winkels.

Je rapporteert rechtstreeks aan de Directeur van ons Winkelnet.

Als management en verkoop een passie voor jou zijn, dan willen wij jou het beheer van onze winkels toevertrouwen!

Profiel
  • Je hebt reeds enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de modesector. Je hebt idealiter een bachelor of masterdiploma, maar ervaring kan ook tellen!
  • Je commerciële ingesteldheid is gebaseerd op twee essentiële waarden : nl. het plezier de klanten te ontvangen en hen tevreden te stellen. Je bent energiek en uiteraard heb je het nodige lef om te verkopen met volle overtuiging. Bovenal kan je de verkoopsmicrobe overbrengen op je team.
  • Het realiseren van objectieven prikkelt je.
  • Je bezit de skills om je medewerkers te leiden en te motiveren.
  • Je bent open-minded en gepassioneerd door mode en verkoop.
  • Je voert een open communicatie en werkt constructief samen.
  • Je durft initiatief te nemen en deinst niet terug om mee te werken aan nieuwe projecten.
  • Je hebt een zeer goede kennis van de Franse taal.
Plaats tewerkstelling
Ijzeren Bareelstraat 23, 7711 Dottenijs
Hoofdkantoor
Aanbod

Bij Damart komt een goede work-life balance op de eerste plaats en dus krijgt elke medewerker een werkweek van 36 uur en 6 ADV-dagen per jaar, in de vorm van een glijdend uurrooster en met een vrije namiddag op woensdag of vrijdag. Je komt terecht in een rijpe organisatie met een jonge geest, waar 100 medewerkers in het hoofdkantoor en 250 in onze winkels elke dag met een glimlach naar het werk komen. Van een boeiend netwerk gesproken! Uiteraard mag je ook een marktconform loon verwachten en mogelijkheden tot persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 

Zit deze beknopte omschrijving je alvast als gegoten? Dan zijn wij misschien wel de werkgever die jij zoekt! We vertellen je graag meer tijdens een eerste kennismakingsgesprek. Neem snel contact op met onze HR Manager Kathy Vanhaesebroucke door op de knop hieronder te klikken.

Contactpersoon
Kathy Vanhaesebroucke
Kathy Vanhaesebroucke
HR Manager