scroll naar boven
Winkel

Shopmanager M/V

Solliciteer hier
Plaats tewerkstelling:Edegem - Mechelsesteenweg 40 Talenkennis:Nederlands Werkschema:Voltijds
Bedrijfsvoorstelling

Damart beoogt het welzijn sinds meer dan 50 jaar. De artikelen die het label van de magische vezel Thermolactyl dragen, zitten meer dan ooit comfortabel en worden bijzonder op prijs gesteld door steeds meer klanten.

Damart is eveneens gevestigd in Frankrijk, in Groot-Brittannië, in Zwitserland en in Japan en is vandaag de dag dé internationale referentie geworden en beoogt thans de plaats als Europese leider op de markt van de senioren.

Welzijn is voor Damart tevens de mogelijkheid aan zijn klanten bieden om een goede keuze te maken: rustig thuis kiezen uit de artikelen voorgesteld in de catalogus en op de website, of bij ons in de gezellige sfeer van onze winkels, bijgestaan door het advies van ons gekwalificeerd personeel.

In het kader van de optimalisatie van ons winkelnet, openen wij een nieuwe winkel te Edegem.

Functie

Je bent vertegenwoordiger van de commerciële politiek en het nieuwe imago van Damart. Je optimaliseert de resultaten, de merchandising en de producten van je winkel en zorgt voor een kwalitatieve service aan de klanten.

Je staat in voor de dagelijkse operationele leiding van de winkel op vlak van personeelsbezetting, administratie, voorraadbeheer en inrichting van de winkel. Je weet als geen ander hoe je team te stimuleren en te motiveren!

Je zorgt voor een klantvriendelijk onthaal en werkt samen met jouw team aan een optimale klantentevredenheid. Je coacht een team van verkoopmedewerkers zodat zij de klanten weten te inspireren en te adviseren met hun gespecialiseerde kennis en ervaring.

Je weet een verkoopbudget te behalen en zorgt ervoor dat je verkoopmedewerkers altijd een maximale klantenservice verlenen in een aantrekkelijk en verzorgde winkelomgeving. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en opvolging van nieuwe medewerkers. Je rapporteert rechtstreeks aan de Area Manager.

Profiel
  • Je hebt reeds enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de modesector.
  • Je commerciële ingesteldheid is gebaseerd op twee essentiële waarden : nl. het plezier de klanten te ontvangen en hen tevreden te stellen. Je bent energiek en uiteraard heb je het nodige lef om te verkopen met volle overtuiging.
  • Het realiseren van objectieven prikkelt je.
  • Je bezit de skills om een team te leiden en te motiveren.
  • Je bent open-minded en gepassioneerd door mode en verkoop.
  • Je bent bereid om op zondag te werken. De winkel zal geopend zijn op zondag van 10 - 17u, en heeft een vaste sluitingsdag op dinsdag.
Plaats tewerkstelling
Mechelsesteenweg 40, 2650 Edegem
Aanbod

Wij bieden een boeiende en gevarieerde job aan in een 36-urenweek met een competitief verloningspakket, aangevuld met extralegale voordelen. Dit alles binnen een internationale en financieel gezonde groep waar waarden als teamspirit, gevoel voor innovatie en passie voor de klanten belangrijk zijn.

Damart? Maak het verschil samen met ons! Reageer nu!!

Contactpersoon
Gert Tansens
Gert Tansens
HR Partner
Jouw collega's > Bekijk alle getuigenissen
Mieke
Mieke - Shopmanager
Je coacht je team van medewerkers
Een goed onthaal van onze klanten is heel belangrijk bij Damart, altijd een “Goeiemorgen, waarmee kan ik u helpen mevrouw?” Ik coach mijn medewerkers daarin om dat ook iedere keer opnieuw te doen, ik vind het een hele uitdaging om hen te helpen om goede verkoopsters te worden bij Damart. Het is ...
> Lees getuigenis