scroll naar boven
Winkel

Bediende Klantendienst

Solliciteer hier
Plaats tewerkstelling:Dottenijs - Ijzeren Bareelstraat 23 Talenkennis: Werkschema:Tijdelijk
Bedrijfsvoorstelling

Damart beoogt het welzijn sinds meer dan 50 jaar. De artikelen die het label van de magische vezel Thermolactyl dragen, zitten meer dan ooit comfortabel en worden bijzonder op prijs gesteld door steeds meer klanten.

Damart is eveneens gevestigd in Frankrijk, in Groot-Brittannië, in Zwitserland en in Japan en is vandaag de dag dé internationale referentie geworden en beoogt thans de plaats als Europese leider op de markt van de senioren.

Welzijn is voor Damart tevens de mogelijkheid aan zijn klanten bieden om een goede keuze te maken: rustig thuis kiezen uit de artikelen voorgesteld in de catalogus en op de website, of bij ons in de gezellige sfeer van onze winkels, bijgestaan door het advies van ons gekwalificeerd personeel.

Functie

Als medewerker op de klantendienst, ben jij de contactpersoon voor onze klanten, een sleutelpositie binnen onze onderneming. Je bent een enthousiaste vertegenwoordiger van ons merk die een passie heeft voor onze klant, producten en diensten, deze hebben dan ook geen geheimen voor jou. In deze functie ben je een echte duizendpoot en voer je volgende taken uit:

  • Binnenkomende telefoonoproepen van de klant beantwoorden: bestellingen invoeren en informeren van de klant.
  • E-mails en post behandelen, alsook sociale media.
  • Opvolgen van bestellingen.
  • Behandelen van teruggestuurde artikelen.
Bediende Klantendienst
Profiel

Je hebt reeds een bewezen ervaring in een callcenter achter de rug, waarbij je binnenkomende oproepen behandelde en de klant per mail te woord stond. Heb je ook ervaring met klantencontact via chat, dan kan je een extra troef uitspelen.

Je bent uiteraard geduldig en je hoort wat de klant verlangt. Via telefoon leg je heel makkelijk contact en kan je een gesprek op gang brengen.

Je bent bovendien uitermate commercieel aangelegd.

Kennis van de Franse taal, gesproken en geschreven, is heel belangrijk.

Plaats tewerkstelling
Ijzeren Bareelstraat 23, 7711 Dottenijs
Hoofdkantoor
Aanbod

Wij bieden een boeiende en gevarieerde job aan in een 35-urenweek met een competitief verloningspakket, aangevuld met extralegale voordelen. Dit alles binnen een internationale en financieel gezonde groep waar waarden als teamspirit, gevoel voor innovatie en passie voor de klanten belangrijk zijn.

Contactpersoon